Mijn naam is Bea Klein Overmeen (1967). Ik heb jaren als technicus in het theater gewerkt. Fysiek zwaar werk waardoor ik de noodzaak heb ingezien goed voor je lichaam te zorgen.

De zoektocht naar wat nodig is om het beste uit jezelf te halen en interesse in mensen hebben mij op het pad van natuurgeneeskunde gebracht.Bij een behandeling staat u op de eerste plaats, gevolgd door een prettige sfeer en vertrouwen.

Met elke nieuwe cliënt start ik met een intake gesprek, waarna ik zal beginnen met een passende behandeling, eventuele contra indicaties worden daarvoor uitgelegd. Om werkelijk weer te ontspannen en klachten te verminderen en vruchten van behandeling te kunnen plukken (o.a. een betere bloedsomloop, stress release, ontspannen spieren) kan het noodzakelijk zijn meer dan één behandeling  te ondergaan.Kiaora betekent tenslotte: wees welkom en wees gezond!

Daarom heet ik u graag welkom in mijn praktijk voor natuurgeneeskunde Kiaora.Met mijn behandelingen wil ik een positieve bijdrage leveren aan uw gezondheid.

Praktijk voor natuurgeneeskunde